background
Klavírista. Skladatel.
  • Česky
  • English

Ochrana soukromí

Obecně

Mnoho uživatelů internetových stránek si stále neuvědomuje, jak snadno lze o nich získat osobní informace, když se pohybují na webu. Tyto stránky vždy respektovaly a chránily soukromí svých uživatelů. Dodržují všechny požadavky zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., v platném znění.

Evidence návštěv

Pokud navštívíte tyto webové stránky, server tuto návštěvu zaznamená a pro statistické účely uloží adresu Vašeho počítače, název Vaší domény, datum a čas návštěvy, navštívené stránky a stažené dokumenty, předchozí navštívené stránky a typ prohlížeče. Na základě těchto informací se nikdy nepokouším identifikovat uživatele nebo zkoumat, kde se na webu pohyboval.

Shromažďování osobních údajů a jejich zpracování

Od návštěvníků těchto webových stránek získávám osobní údaje včetně e-mailové adresy výhradně při on-line nákupu, registraci do soutěží, poskytování různých on-line zákaznických služeb apod. Takto získané osobní údaje se používají výhradně k účelům, k nimž jste je mi je poskytli.

Vaše jméno, příjmení a adresu využívám v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění, k nabídce a doručení zboží a služeb. Pokud si nepřejete nabídky dostávat, dejte mi vědět. Abych Vám mohl svou nabídku služeb nebo zboží doručit, je možné, že Vaše jméno, příjmení a adresu předám za tímto účelem třetí společnosti. Pokud s tímto postupem nesouhlasíte informujte mě. S Vaším souhlasem používám k nabídce a doručení zboží a služeb i Vaši e-mailovou adresu nebo telefonní číslo.

Informace o zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje, které jste mi poskytli,  jsou vždy zpracovávány v souladu s platnými právními předpisy.

Při své činnosti provádím automatické nebo manuální zpracování Vašich osobních údajů, případně touto činností pověřuji další zpracovatele. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Garantuji Vám všechna práva vyplývající ze zákona č. 101/2000 Sb., v platném znění. Máte právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na opravu svých osobních údajů a další práva vyplývající z § 11 a 21 zákona.

Informace zasílané poštou

Pokud máte jakékoliv dotazy týkající se ochrany Vašich osobních údajů nebo pokud se domníváte, že došlo k porušení Vašich práv, kontaktujte mě prosím.

Jsem si vědom toho, že řada z Vás nechce zadávat a posílat své osobní údaje e-mailem nebo přes internet, a proto nabízím adresu pro písemný styk:

Adresa: Jan Dušek, Karlova 561, 27201 Kladno, Czech Republic
E-mail: jan-dusek@jan-dusek.com

Zásady ochrany osobních údajů v reklamním systému Google AdSense

Tyto stránky zobrazují reklamu Google AdSense poskytovanou společnostmi třetí strany. Tyto společnosti mohou používat údaje (nikoli však Vaše jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo) o vašich návštěvách těchto i jiných webových stránek k poskytování reklam na zboží a služby, které vás mohou zajímat.

Společnost Google (jako dodavatel) používá k zobrazování reklam soubory cookie. Díky souboru cookie DART může společnost Google zobrazovat reklamy uživatelům na základě jejich návštěv na webových stránkách nalézajících se na internetu.

Soubor cookie DART společnosti DoubleClick používá služba Google v reklamách zobrazovaných na webových stránkách účastníků zobrazujících reklamy AdSense pro obsah. Jakmile uživatel navštíví webovou stránku účastníka služby AdSense a zobrazí reklamu nebo na ni klikne, může být do prohlížeče tohoto koncového uživatele vyslán soubor cookie. Údaje nashromážděné z těchto souborů cookie umožňují účastníkům služby AdSense lépe poskytovat a spravovat reklamy na svých stránkách i v rámci celého internetu.

Tyto stránky zobrazují reklamu Google AdSense, ale nemají s tímto sběrem dat nic společného. Za sběr informací nese plnou zodpovědnost společnost Google.

Pokud nechcete, aby o vás byla shromažďována tato data, můžete si ve svém prohlížeči zakázat přijímání souborů cookie nebo vypnout JavaScript.